Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22407
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hân
dc.contributor.authorPatrick, A Blamo Jr
dc.contributor.authorHassan, Iyunade Hassanat
dc.contributor.authorOluwafemi, Segun Ajiboye
dc.contributor.authorSang, Moo Kim
dc.date.accessioned2023-12-12T01:30:22Z-
dc.date.available2023-12-12T01:30:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306505en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22407-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.4 - tr.105-110 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN)en
dc.titleHoạt tính chống oxy hóa và ức chế enzyme beta-Glucuronidase của dịch chiết từ nội tạng hải sâm Stichopus Japonicusen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V56S42020105.pdf551.17 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.