Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Title: | Một số yếu tố ảnh hưởng đến năng suất, chất lượng trong sản xuất cây thức ăn xanh cho gia súc | Authors: | Nguyễn, Văn Quang | Keywords: | Khoa học công nghệ chăn nuôi | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.2-16 - ISSN.1859-0802 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306310 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv25S1102020002.pdf | 16.25 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.