Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Title: Một số yếu tố ảnh hưởng đến năng suất, chất lượng trong sản xuất cây thức ăn xanh cho gia súc
Authors: Nguyễn, Văn Quang
Keywords: Khoa học công nghệ chăn nuôi
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.2-16 - ISSN.1859-0802
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306310
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv25S1102020002.pdf16.25 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.