Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Title: Một số yếu tố ảnh hưởng đến năng suất, chất lượng trong sản xuất cây thức ăn xanh cho gia súc
Authors: Nguyễn, Văn Quang
Keywords: Khoa học công nghệ chăn nuôi
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.2-16 - ISSN.1859-0802
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306310
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1102020002.pdf16.25 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.