Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190
Title: | Một số yếu tố ảnh hưởng đến năng suất, chất lượng trong sản xuất cây thức ăn xanh cho gia súc |
Authors: | Nguyễn, Văn Quang |
Keywords: | Khoa học công nghệ chăn nuôi |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.2-16 - ISSN.1859-0802 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306310 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22190 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv25S1102020002.pdf
Size : 16,25 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.