Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22189
Title: Đánh giá nguồn phụ phẩm chè sau chế biến khô làm thức ăn bồ sung trong chăn nuôi bò
Authors: Lê, Tuẩn An
Chu, Mạnh Thắng
Phạm, Kim Cương
Trần, Hiệp
Keywords: Khoa học công nghệ chăn nuôi
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.109 - tr.60-72 - ISSN.1859-0802
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306307
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22189
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv25S1092020060.pdf10.89 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.