Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22189
Title: | Đánh giá nguồn phụ phẩm chè sau chế biến khô làm thức ăn bồ sung trong chăn nuôi bò | Authors: | Lê, Tuẩn An Chu, Mạnh Thắng Phạm, Kim Cương Trần, Hiệp |
Keywords: | Khoa học công nghệ chăn nuôi | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.109 - tr.60-72 - ISSN.1859-0802 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306307 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22189 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv25S1092020060.pdf | 10.89 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.