Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170
Title: Các thông số công nghệ của quá trình dịch hóa và đường hóa pyrodextrin để sản xuất maltodextrin kháng tiêu hóa từ tinh bột gạo = Technological parameters of the liquefaction and saccharification for producing resistant maltodextrin from rice starch
Authors: Phạm, Thị Bình
Bùi, Kim Thúy
Nguyễn, Duy Lâm
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.77 - 84 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310579
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S232020077.pdf8.92 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.