Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170
Title: Các thông số công nghệ của quá trình dịch hóa và đường hóa pyrodextrin để sản xuất maltodextrin kháng tiêu hóa từ tinh bột gạo = Technological parameters of the liquefaction and saccharification for producing resistant maltodextrin from rice starch
Authors: Phạm, Thị Bình
Bùi, Kim Thúy
Nguyễn, Duy Lâm
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.77 - 84 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310579
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S232020077.pdf8.92 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.