Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170
Title: | Các thông số công nghệ của quá trình dịch hóa và đường hóa pyrodextrin để sản xuất maltodextrin kháng tiêu hóa từ tinh bột gạo = Technological parameters of the liquefaction and saccharification for producing resistant maltodextrin from rice starch | Authors: | Phạm, Thị Bình Bùi, Kim Thúy Nguyễn, Duy Lâm |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.77 - 84 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310579 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22170 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S232020077.pdf | 8.92 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.