Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22164
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Như Bích
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Châu
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:03Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306224en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22164-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.105-110 - ISSN.1859-1558en
dc.subjectKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Namen
dc.titleSử dụng cipc để ức chế mọc mầm ở khoai tây bảo quản truyền thống và bảo quản lạnh = Treatment of CIPC to control sprouting in potatoes in traditional and cold storageen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S062020105.pdf182.27 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.