Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22147
Title: Nghiên cứu chế biến si-rô nghệ mật ong hương khóm = Researching syrup turmeric honey additional pineapple flavour
Authors: Trương, Thị Tú Trân
Nguyễn, Chí Dũng
Nguyễn, Thị Yến Phượng
Đỗ, Thành Kết
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.61 - 68 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310577
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22147
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S232020061.pdf8.33 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.