Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Tú Trân
dc.contributor.authorNguyễn, Chí Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến Phượng
dc.contributor.authorĐỗ, Thành Kết
dc.date.accessioned2023-12-12T01:28:59Z-
dc.date.available2023-12-12T01:28:59Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310577en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22147-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.23 - tr.61 - 68 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu chế biến si-rô nghệ mật ong hương khóm = Researching syrup turmeric honey additional pineapple flavouren
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S232020061.pdf
  • Size : 8,33 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.