Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21820
Title: | Ảnh hưởng của các phương pháp phá miên trạng đến tỷ lệ nảy mầm trên một số giống lúa và axit gibberellic đến hàm lượng GABA trong gạo mầm ĐS1 | Authors: | Hồ, Thanh Bình Lê, Thị Ngọc Lam |
Keywords: | Tạp chí khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học - Trường Đại học An Giang - 2020 - no.3 - tr.53 – 60 - ISSN.0866-8086 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306794 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21820 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv426V26S03202053.pdf | 603.93 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.