Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21820
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Thanh Bình
dc.contributor.authorLê, Thị Ngọc Lam
dc.date.accessioned2023-12-12T01:20:15Z-
dc.date.available2023-12-12T01:20:15Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306794en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21820-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Trường Đại học An Giang - 2020 - no.3 - tr.53 – 60 - ISSN.0866-8086en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của các phương pháp phá miên trạng đến tỷ lệ nảy mầm trên một số giống lúa và axit gibberellic đến hàm lượng GABA trong gạo mầm ĐS1en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv426V26S03202053.pdf603.93 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.