Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20908
Title: Tính nhân văn trong ẩm thực Hàn Quốc
Authors: Nguyễn, Hoàng Linh
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ (Đại học Khoa học, Đại học Huế)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ (Đại học Khoa học, Đại học Huế) - 2020 - no.3 - tr.91-98 - ISSN.2354-1431
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307483
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20908
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv470V16S32020091.pdf
  • Size : 435,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.