Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669
Title: | Tối ưu hóa quá trình biến tính hợp chất chức năng puerarin trong sắn dây bằng enzyme maltogenic amylase | Authors: | Trần, Quốc Bình Phạm, Thị Minh Hoàng Lý, Nguyễn Bình Lê, Quang Trí |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.12 - tr.51 - 59 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307673 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S122020051.pdf | 586.05 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.