Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Quốc Bình
dc.contributor.authorPhạm, Thị Minh Hoàng
dc.contributor.authorLý, Nguyễn Bình
dc.contributor.authorLê, Quang Trí
dc.date.accessioned2023-12-11T07:11:37Z-
dc.date.available2023-12-11T07:11:37Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307673en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.12 - tr.51 - 59 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleTối ưu hóa quá trình biến tính hợp chất chức năng puerarin trong sắn dây bằng enzyme maltogenic amylaseen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122020051.pdf
  • Size : 586,05 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.