Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Quốc Bình
dc.contributor.authorPhạm, Thị Minh Hoàng
dc.contributor.authorLý, Nguyễn Bình
dc.contributor.authorLê, Quang Trí
dc.date.accessioned2023-12-11T07:11:37Z-
dc.date.available2023-12-11T07:11:37Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307673en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19669-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.12 - tr.51 - 59 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleTối ưu hóa quá trình biến tính hợp chất chức năng puerarin trong sắn dây bằng enzyme maltogenic amylaseen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S122020051.pdf586.05 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.