Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19608
Title: | Ảnh hưởng của chế độ chần đến hoạt độ của enzyme gây biến mầu trong quả nhãn lồng Hưng Yên | Authors: | Nguyễn, Thị Hạnh Đinh, Lê Khanh Nguyễn, Văn Hưng |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.14 - tr.137 - 142 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307825 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19608 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S142020137.pdf | 483.74 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.