Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Duy
dc.date.accessioned2023-12-11T03:48:02Z-
dc.date.available2023-12-11T03:48:02Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310066en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18650-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.2 - tr.15-18 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleQuản lý nhà nước về an toàn thực phẩm trên địa bàn thành phố Đà Nẵng: Nhìn từ công tác tuyên truyền = State management on food safety in da nang city: view from propagandaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V18S22020015.pdf
  • Size : 303,66 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.