Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18468
Title: Ảnh hưởng của quá trình chế biến theo y học cổ truyền đến hàm lượng phenol toàn phần và hoạt tính chống oxy hóa của hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) = Effect of traditional preparation processing on the total phenol content and antioxidant activity of Fallopia multiflora Thunb.
Authors: Bùi, Thị Thương
Phạm, Xuân Sinh
Nguyễn, Thanh Hải
Nguyễn, Thị Thanh Bình
Nguyễn, Xuân Tùng
Keywords: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.04 - tr.23-30 - ISSN.2615-9309
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=309026
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18468
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv182V36S042020023.pdf591.04 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.