Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thùy Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Huyền
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:11Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:11Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311070en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.101-106 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleTối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly saponin và khả năng kháng oxy hóa của dịch trích rễ đảng sâm bằng phương pháp trích ly hỗ trợ enzyme = Maximizing saponin extraction and antioxidant activity from the extract of Codonopsis javanica fruits by using the enzyme-assisted methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182020101.pdf
  • Size : 704,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.