Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Thùy Trang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thu Huyền | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Ngọc Nhơn | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T03:41:11Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T03:41:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311070 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.101-106 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Tối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly saponin và khả năng kháng oxy hóa của dịch trích rễ đảng sâm bằng phương pháp trích ly hỗ trợ enzyme = Maximizing saponin extraction and antioxidant activity from the extract of Codonopsis javanica fruits by using the enzyme-assisted method | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S182020101.pdf | 704.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 5
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
34
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.