Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thùy Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Huyền
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:11Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:11Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311070en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18263-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.101-106 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleTối ưu hóa các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly saponin và khả năng kháng oxy hóa của dịch trích rễ đảng sâm bằng phương pháp trích ly hỗ trợ enzyme = Maximizing saponin extraction and antioxidant activity from the extract of Codonopsis javanica fruits by using the enzyme-assisted methoden
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S182020101.pdf704.42 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 5

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

34
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.