Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của dung môi kết hợp vi sóng đến quá trình trích ly flavonoid trong quả trứng cá = Effects of the solvents and the microwave-assisted extraction method on the total flavonoid extraction from Mutingia Calabura fruits
Authors: Nguyễn, Thị Hải Hòa
La, Lễ Kiệt
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.95-100 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311069
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S182020095.pdf551.6 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.