Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của dung môi kết hợp vi sóng đến quá trình trích ly flavonoid trong quả trứng cá = Effects of the solvents and the microwave-assisted extraction method on the total flavonoid extraction from Mutingia Calabura fruits
Authors: Nguyễn, Thị Hải Hòa
La, Lễ Kiệt
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.95-100 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311069
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S182020095.pdf551.6 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.