Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của dung môi kết hợp vi sóng đến quá trình trích ly flavonoid trong quả trứng cá = Effects of the solvents and the microwave-assisted extraction method on the total flavonoid extraction from Mutingia Calabura fruits | Authors: | Nguyễn, Thị Hải Hòa La, Lễ Kiệt |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.95-100 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311069 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18261 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S182020095.pdf | 551.6 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.