Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Kim Yến
dc.contributor.authorTrần, Đức Duy
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-11T03:40:59Z-
dc.date.available2023-12-11T03:40:59Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311067en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18221-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.89-94 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleTối ưu hóa ánh hưởng của sóng siêu âm đến quá trình trích ly flavonoid trong rau đắng đất Glinus oppositifolius = Optimizing conditions for extracting the total flavonoids from Glinus oppositifolius by using the ultrasound - assisted extraction methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182020089.pdf
  • Size : 620,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.