Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18177
Title: | Khảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ đến chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng bằng phương pháp sấy đối lưu = Examining the impacts of temperature on the quality of dried sauce tomato flakes with convention drying method | Authors: | Nguyễn, Thị Minh Thôi | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.34-39 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311050 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18177 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S182020034.pdf | 628.97 kB | Adobe PDF | View online |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.