Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18014
Title: Ảnh hưởng của hàm lượng protein lên chất lượng nước, tăng trưởng của lươn Monopterus albus (Zwiew, 1793) và cải thìa (Brassica chinensis) trong mô hình aquaponic = Effects of different dietary protein levels on water quality, growth performance of Asian swamp eel Monopterus albus (Zwiew, 1793) and pak choi (Brassica chinensis) in an aquaponic recirculating system
Authors: Hứa, Thái Nhân
Phạm, Minh Đức
Dương, Nhựt Long
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2020 - no.1B - tr.143-152 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312057
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18014
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56S1B2020143.pdf666 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.