Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Hương Giang
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thanh Sơn
dc.contributor.authorTrương, Thị Quý Dương
dc.contributor.authorTrần, Thị Nhật
dc.contributor.authorPhạm, Thị Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-11T02:51:16Z-
dc.date.available2023-12-11T02:51:16Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311252en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18005-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Kỹ thuật thú y - 2020 - no.1 - tr.51-57 - ISSN.1859 - 4751en
dc.subjectKhoa học Kỹ thuật thú yen
dc.titleThực trạng ô nhiễm vi khuẩn Campylobacter spp. và tính kháng kháng sinh của một số chủng Campylobacter phân lập được trong chuỗi sản xuất và tiêu thụ thịt gà tại Bắc Giang = Circumstance on contaminating Campylobacter spp. bacteria and antibiotic resistance of some Campylobacter bacteria strains isolated from chicken meat consumption and production chain in Bac Giang provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv65V27S012020051.pdf
  • Size : 381,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.