Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15688
Title: | Ảnh hưởng của quá trình thanh trùng và thời gian bảo quản đến chất lượng sản phẩm nước sốt mắm me bổ sung vi chất dinh dưỡng sắt và kẽm |
Authors: | Nguyễn, Phụng Tiên |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Yersin |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Yersin - 2019 - no.1 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299705 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15688 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.