Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15640
Title: | Làm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean | Authors: | Phan, Thiện Vị Nguyễn, Thị Ngọc Đẹp |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299579 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15640 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45199-1141-143149-1-10-20200117.pdf | 858.79 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.