Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15640
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phan, Thiện Vị | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Ngọc Đẹp | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T03:25:29Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T03:25:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299579 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15640 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | en |
dc.title | Làm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45199-1141-143149-1-10-20200117.pdf | 858.79 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.