Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15517
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Đình Long
dc.contributor.authorNguyễn, Công Cẩn
dc.contributor.authorTrần, Xuân Minh
dc.contributor.authorKim, Thành Tiếng
dc.contributor.authorMai, Tuấn Anh
dc.date.accessioned2023-11-13T03:22:31Z-
dc.date.available2023-11-13T03:22:31Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299389en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15517-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleỨNG DỤNG CÔNG NGHỆ SINH THÁI ĐỂ XỬ LÝ DINH DƯỠNG TỪ NƯỚC THẢI CHẾ BIẾN TINH BỘT SẮN = APPLICATION OF ECOLOGICAL TECHNOLOGY FOR TREATMENT OF NUTRIENTS FROM CASSAVA STARCH PROCESSING WASTEWATERen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.