Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15517
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Đình Long
dc.contributor.authorNguyễn, Công Cẩn
dc.contributor.authorTrần, Xuân Minh
dc.contributor.authorKim, Thành Tiếng
dc.contributor.authorMai, Tuấn Anh
dc.date.accessioned2023-11-13T03:22:31Z-
dc.date.available2023-11-13T03:22:31Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299389en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15517-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleỨNG DỤNG CÔNG NGHỆ SINH THÁI ĐỂ XỬ LÝ DINH DƯỠNG TỪ NƯỚC THẢI CHẾ BIẾN TINH BỘT SẮN = APPLICATION OF ECOLOGICAL TECHNOLOGY FOR TREATMENT OF NUTRIENTS FROM CASSAVA STARCH PROCESSING WASTEWATERen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 46878-1465-148431-1-10-20200323.pdf
  • Size : 1,05 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.