Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15452
Title: | NGHIÊN CỨU VÀ KIỂM SOÁT QUY TRÌNH TÁCH CHIẾT CHẤT MÀU THỰC PHẨM PHYCOCYANIN TỪ TẢO XOẮN SPIRULINA = STUDY AND CONTROL PROCESS EXTRACT FOOD COLORING OF PHYCOCYANIN FROM SPIRULINA | Authors: | Đoàn, Duy Tiên Hà, Thị Hải Yến Lê, Trường Giang Quản, Cẩm Thúy Nguyễn, Quang Trung |
Keywords: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299176 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15452 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45789-625-145229-1-10-20200215.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
1
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
10
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.