Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15035
Title: | KHẢO SÁT SỰ BIẾN ĐỔI HOÁ LÝ TRONG QUÁ TRÌNH Ủ CHƯỢP CÁ CƠM = SURVEY ON PHYSICOCHEMICAL TRANSFORMATION OF SALT-FERMENTED FISH SAUCE FROM ANCHOVY | Authors: | Nguyễn, Văn Hiếu | Keywords: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298157 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15035 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
42887-1465-135761-1-10-20191011.pdf | 806.1 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 10
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
2
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.