Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14940
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Lệ
dc.contributor.authorDương, Thúc Huy
dc.contributor.authorTrần, Thị Lệ Minh
dc.contributor.authorVõ, Thị Thu Oanh
dc.date.accessioned2023-11-13T03:12:42Z-
dc.date.available2023-11-13T03:12:42Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297964en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14940-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titlePHÂN LẬP VÀ ĐẶC ĐIỂM CỦA CÁC HỢP CHẤT CÓ HOẠT TÍNH KHÁNG KHUẨN TỪ CÂY GIAO (Euphorbia tirucalli) = ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF ANTIBACTERIAL COMPOUNDS FROM Euphorbia tirucallien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42854-1465-135642-1-10-20191010.pdf
  • Size : 860,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.