Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14843
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Nghi
dc.date.accessioned2023-11-13T03:12:16Z-
dc.date.available2023-11-13T03:12:16Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297802en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14843-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Cần Thơ - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Cần Thơen
dc.titlePhát huy tiềm năng của văn hóa ẩm thực trong phát triển du lịch vùng đồng bằng sông Cửu Longen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.