Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14383
Title: | Ứng dụng công nghệ sấy hồng ngoại để sản xuất trà táo mèo và bột dinh dưỡng chùm ngây phục vụ xuất khẩu. |
Authors: | Trần, Ngọc Hưng Trần, Anh Quân |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2019 - no.6A |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297085 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14383 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : 43538-469-137543-1-10-20191128.pdf
Size : 815,35 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.