Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720
Title: STUDY SOME FACTORS AFFECTING THE FERMENTATION PROCESS OF BLACK GARLIC FROM INDIGENOUS GARLIC VARIETIES OF DONG MU CAO BANG = NGHIÊN CỨU MỘT SỐ YẾU TỐ ẢNH HƯỞNG ĐẾN QUÁ TRÌNH LÊN MEN TỎI ĐEN TỪ GIỐNG TỎI BẢN ĐỊA ĐỒNG MU CAO BẰNG
Authors: Nguyễn, Thị Tình
Đinh, Thị Kim Hoa
Phạm, Bằng Phương
Tạ, Thị Lượng
Nguyễn, Tiến Dũng
Nguyễn, Sinh Huỳnh
Kiều, Thị Thu Hương
Ngô, Xuân Bình
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.1
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=295575
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.