Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Tình | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Kim Hoa | |
dc.contributor.author | Phạm, Bằng Phương | |
dc.contributor.author | Tạ, Thị Lượng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Tiến Dũng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Sinh Huỳnh | |
dc.contributor.author | Kiều, Thị Thu Hương | |
dc.contributor.author | Ngô, Xuân Bình | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:45:28Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:45:28Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=295575 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.1 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | STUDY SOME FACTORS AFFECTING THE FERMENTATION PROCESS OF BLACK GARLIC FROM INDIGENOUS GARLIC VARIETIES OF DONG MU CAO BANG = NGHIÊN CỨU MỘT SỐ YẾU TỐ ẢNH HƯỞNG ĐẾN QUÁ TRÌNH LÊN MEN TỎI ĐEN TỪ GIỐNG TỎI BẢN ĐỊA ĐỒNG MU CAO BẰNG | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
39655-1297-126349-1-10-20190411.pdf | 397.31 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.