Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tình
dc.contributor.authorĐinh, Thị Kim Hoa
dc.contributor.authorPhạm, Bằng Phương
dc.contributor.authorTạ, Thị Lượng
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Sinh Huỳnh
dc.contributor.authorKiều, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorNgô, Xuân Bình
dc.date.accessioned2023-11-13T02:45:28Z-
dc.date.available2023-11-13T02:45:28Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=295575en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13720-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleSTUDY SOME FACTORS AFFECTING THE FERMENTATION PROCESS OF BLACK GARLIC FROM INDIGENOUS GARLIC VARIETIES OF DONG MU CAO BANG = NGHIÊN CỨU MỘT SỐ YẾU TỐ ẢNH HƯỞNG ĐẾN QUÁ TRÌNH LÊN MEN TỎI ĐEN TỪ GIỐNG TỎI BẢN ĐỊA ĐỒNG MU CAO BẰNGen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 39655-1297-126349-1-10-20190411.pdf
  • Size : 397,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.