Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Đào
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Trang
dc.contributor.authorĐặng, Thị Mai Lan
dc.date.accessioned2023-11-13T02:06:51Z-
dc.date.available2023-11-13T02:06:51Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284318en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.67-71 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleẢnh hưởng của thông tin trong lập khẩu phần đến năng suất của gà Ross 508 = Effect of diet formulation strategies on broiler production performance, caloric efficiency, carcass characteristics and economic indicesen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V202S92019067.pdf163.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.