Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071
Title: | Ảnh hưởng của thông tin trong lập khẩu phần đến năng suất của gà Ross 508 = Effect of diet formulation strategies on broiler production performance, caloric efficiency, carcass characteristics and economic indices | Authors: | Nguyễn, Thị Bích Đào Nguyễn, Đức Trường Nguyễn, Thu Trang Đặng, Thị Mai Lan |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.67-71 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284318 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V202S92019067.pdf | 163.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.