Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071
Title: Ảnh hưởng của thông tin trong lập khẩu phần đến năng suất của gà Ross 508 = Effect of diet formulation strategies on broiler production performance, caloric efficiency, carcass characteristics and economic indices
Authors: Nguyễn, Thị Bích Đào
Nguyễn, Đức Trường
Nguyễn, Thu Trang
Đặng, Thị Mai Lan
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.9 - tr.67-71 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284318
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12071
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V202S92019067.pdf163.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.