Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11679
Title: | Nâng cao chất lượng rượu gạo ứng dụng vi sinh vật đông khô được phân lập từ các loại men rượu Việt = Quality of rice wine using freeze-dried microbial strains isolated from Vietnam's dried starter culture | Authors: | Trịnh, Lan Hồng | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2019 - no.13 - tr.239-244 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283657 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11679 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S132019239.pdf | 351.91 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.