Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11679
Title: Nâng cao chất lượng rượu gạo ứng dụng vi sinh vật đông khô được phân lập từ các loại men rượu Việt = Quality of rice wine using freeze-dried microbial strains isolated from Vietnam's dried starter culture
Authors: Trịnh, Lan Hồng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2019 - no.13 - tr.239-244 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283657
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11679
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S132019239.pdf351.91 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.