Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11678
Title: Ảnh hưởng của quá trình chần và sấy đến chất lượng của ớt chỉ thiên = Impacts of the blanching and drying processes on the quality of bird's eye chili
Authors: Phạm, Bảo Nguyên
Võ, Thị Kiều Diễm
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2019 - no.13 - tr.232-238 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283655
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11678
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S132019232.pdf423.07 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.