Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11377
Title: | Ứng dụng dịch thủy phân protein phụ phẩm cá tra trong sản xuất nước mắm = Fish sauce production from protein hydrolysate solution of by-products of tra fish | Authors: | Nguyễn, Thị Mỹ Hương | Keywords: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.1 - tr.39-48 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282941 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11377 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv400S12019039.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.