Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11377
Title: Ứng dụng dịch thủy phân protein phụ phẩm cá tra trong sản xuất nước mắm = Fish sauce production from protein hydrolysate solution of by-products of tra fish
Authors: Nguyễn, Thị Mỹ Hương
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.1 - tr.39-48 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282941
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11377
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12019039.pdf1.56 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.