Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338
Title: Ảnh hưởng của hàm lượng chất khô hòa tan, pH và mật số Saccharomyces cerevisiae đến chất lượng rượu vang nhãn
Authors: Lê, Thái Anh Thư
Keywords: Khoa học (ĐH Trà Vinh)
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Trà Vinh) - 2019 - no.35 - tr.69 - 75 - ISSN.1859-4816
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=282797
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11338
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S352019069.pdf
  • Size : 561,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.