Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10837
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Thành
dc.contributor.authorTrần, Thị Lan Dung
dc.contributor.authorPhạm, Thùy Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Hải Đăng
dc.date.accessioned2023-11-13T01:43:44Z-
dc.date.available2023-11-13T01:43:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281938en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10837-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.4 - tr.45-51 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleChế tạo màng bọc thực phẩm đa năng thay thế túi nilon từ vật liệu 3D-Nano-cellulose và Barberin = Fabrication of multifunctional membranes for food packaging to replace the nylon bags from 3D-Nano-Cellulose material and Berberinen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V197S42019045.pdf399.85 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

34
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.