Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9836
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thái Hà
dc.contributor.authorHoàng, Quý Nhân
dc.contributor.authorCao, Thị Nhung Trang
dc.contributor.authorĐông, Văn Trang
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Lan
dc.date.accessioned2023-11-09T01:50:51Z-
dc.date.available2023-11-09T01:50:51Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279947en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9836-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thôn - 2019 - no.24 - tr.104 - 109 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thônen
dc.titleĐánh giá ảnh hưởng của phân hữu cơ đến sản xuất chè xanh-an toàn tại xã Tân Cương, thành phố Thái Nguyênen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S242019104.pdf385.02 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.