Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9833
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Toàn
dc.contributor.authorLê, Văn Lai
dc.date.accessioned2023-11-09T01:50:51Z-
dc.date.available2023-11-09T01:50:51Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279941en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9833-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thôn - 2019 - no.24 - tr.84 - 90 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thônen
dc.titleHiệu quả của dịch chiết thực vật với nấm Fusarium oxysporum f.sp cucumerinum gây bệnh thối gốc trên dưa leoen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S242019084.pdf517.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.