Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9821
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lang
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thu Hà
dc.contributor.authorBùi, Chí Bửu
dc.date.accessioned2023-11-09T01:50:49Z-
dc.date.available2023-11-09T01:50:49Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279926en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9821-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thôn - 2019 - no.24 - tr.3 - 10 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectTạp chí nông nghiệp & phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu phát triển giống lúa Hatri 11 phục vụ cho thực phẩm chức năngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S242019003.pdf572.87 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.