Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thanh Hằng | |
dc.contributor.author | Hoàng, Tiến Đạt | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Trần Trùng Dương | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Ngọc Nhơn | |
dc.date.accessioned | 2023-11-09T01:46:43Z | - |
dc.date.available | 2023-11-09T01:46:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279456 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9734 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2019 - no.17 - tr.304-310 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện siêu âm, vi sóng đến trích ly betalain từ củ dền beta vulgaris = Investigating impacts of ultrasoud and microwave on the extractraction of Betalain from redbeet (Beta vulgaris) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.