Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hằng
dc.contributor.authorHoàng, Tiến Đạt
dc.contributor.authorNguyễn, Trần Trùng Dương
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-11-09T01:46:43Z-
dc.date.available2023-11-09T01:46:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279456en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9734-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.17 - tr.304-310 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của điều kiện siêu âm, vi sóng đến trích ly betalain từ củ dền beta vulgaris = Investigating impacts of ultrasoud and microwave on the extractraction of Betalain from redbeet (Beta vulgaris)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S172019304.pdf
  • Size : 306,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.