Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Dung
dc.contributor.authorTrần, Thị Cúc Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Vân Linh
dc.date.accessioned2023-11-09T01:46:42Z-
dc.date.available2023-11-09T01:46:42Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279451en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9733-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.17 - tr.298-303 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của phụ gia tạo nhớt và nhiệt độ đến tính chất lưu biến của nước quả đục măng tây xanh = Effects of hydrocolloids and temperature on rheological properties of cloudy asparagus juiceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S172019298.pdf378.35 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.