Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9689
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tường Minh
dc.date.accessioned2023-11-09T01:46:32Z-
dc.date.available2023-11-09T01:46:32Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=279078en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9689-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.20 - tr.105-111 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleThực trạng và phương hướng phát triển của thị trường thực phẩm an toàn Việt Nam hiện nay = Current situation and development direction of Vietnam food safety market todayen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S202019105.pdf368.89 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.