Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Kim Liên
dc.contributor.authorTrịnh, Đức Tuấn
dc.contributor.authorBùi, Duy Ninh
dc.date.accessioned2023-11-09T01:46:05Z-
dc.date.available2023-11-09T01:46:05Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278816en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9578-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.18 - tr.315-320 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và hoạt độ nước lên sự hô hấp và tổn thất chất khô (dry matter losses-dml) trên gạo bị nhiễm aspergillus tlavus = Effects of temperature and water activities on respiratory and dry matter losses (DML) on Aspergillus Flavus contaminated riceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182019315.pdf
  • Size : 250,08 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.