Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Diểm Mỹ
dc.contributor.authorVõ, Ngọc Tường Vi
dc.contributor.authorĐỗ, Mai Thi
dc.contributor.authorNguyễn, Trí Khôi
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-11-09T01:46:05Z-
dc.date.available2023-11-09T01:46:05Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278814en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9576-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2019 - no.18 - tr.302-308 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của vi sóng, sấy phun đến thu nhận bột màu anthocyanin từ Hibiscus sabdariffa L. = Examining the impact of microwave and spray drying process on the extraction of anthocyanin powderen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182019302.pdf
  • Size : 307,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.