Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9456
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Chuyên
dc.contributor.authorHoàng, Hải Long
dc.contributor.authorĐặng, Xuân Thư
dc.contributor.authorNguyễn, Bích Ngân
dc.date.accessioned2023-11-09T01:45:35Z-
dc.date.available2023-11-09T01:45:35Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=278316en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9456-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Trường Đại học Tây Bắc) - 2019 - no.16 - tr.1-8 - ISSN.2354-1091en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Trường Đại học Tây Bắc)en
dc.titleXác định Sundan III bằng phương pháp HPLC và ứng dụng phân tích mẫu thực phẩm.en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv446S162019001.pdf287.66 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.