Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Văn Thảnh
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền
dc.date.accessioned2023-11-09T01:42:23Z-
dc.date.available2023-11-09T01:42:23Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277819en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9090-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học ( Đại học Tây Bắc) - 2019 - no.14 - tr.55-64 - ISSN.2354-1091en
dc.subjectTạp chí Khoa học ( Đại học Tây Bắc)en
dc.titleĐánh giá ảnh hưởng của lượng đạm bón khác nhau đến sinh trưởng của một loại rau. = Evaluation of growth performance of different kinds of vegetables under different level of nitrogen applicationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv446S142019055.pdf
  • Size : 674,79 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.